keskiviikko 13. elokuuta 2014

Graalin malja

Huh, mistähän sitä aloittaisi.. 

Enpä olisi uskonut, että tämäkin päivä vielä koittaa! Pitkän ja piinaavan odotuksen jälkeen tämä onnellisuus on jotain sanoinkuvaamatonta! Meidän graalin malja, eli nukke joka on tuntunut vain kaukaiselta haaveelta - on nyt täällä. Kotona.

Tyttö on Dollmoren Lusion-linjan Golden Dahlia, nimeksi päätettiin jo aikaa sitten Bambi. Pituutta nukella on 80cm, ja painoa pituuteen nähden on paljon: n. 4kg. Yleensä tuon kokoluokan nuket painavat suunnilleen puolet tuosta!

Tässä muutamia box opening-kuvia! Pahoittelen salaman käyttöä, huonon sään takia piti turvautua keinovaloon :/

Tästä kaikki lähti!
Itellan työntekijä kipaisi paketin meille kotiin
juuri ennen kun Maria oli lähdössä kouluun.
Itsehän olin silloin jo töissä, voitte vaan
kuvitella kuinka meitä molempia poltteli;
tyttö odottaisi kotona kunhan päästään koulusta ja töistä!


Ruttu-naku kävi tarkistamassa paketin.
Jep, hyvin on korealaiset pakanneet.
Sitten katti sai lähdön, nimittäin (erityisesti)
tästä nukesta kissat saavat luvan pysyä kaukana!



Muumio paljastuu..
Paketissa oli tilaamiemme kenkien lisäksi
toiset kengät, toinen silmäpari ja 1/4-kokoinen
peruukki sekä jotain muuta random sälää.


Pieni söpöläinen kuupan alla!
Tässä vaiheessa pääsi ilmoille ihastuksen huokauksia;
Bambi oli niin kaunis jopa muovisuojan lävitse!
Itseasiassa olimme tilanneet peruukin,
wig capin ja silmäparin valmiiksi jo kauan ennen Bambin
saapumista, mutta mukana tulleet silmät
(pale blue) vetosivat meihin niin, että päätimme
jättää ne Bambille. Toiset ovat ehkä liian
silmiinpistävät tähän hempeyteen verrattuna ^^

Käärö avautuu, hitaasti mutta varmasti!
Alusasu ei silmiä hivele, eikä se ollut myöskään
helpoimmasta päästä riisua. Rrrr..

Ensimmäinen tsekkaus: Kaikki sormet tallella, ja ehjinä!
Ollaan luettu paljon juttuja näistä isoista tytöistä
(Dollmoren Lusion- ja Trinity-linjat), että sormia
on ollut katki/niistä on puuttunut paloja tai
että ranne/nilkkajointit ovat lohkeilleet.
Bambin toisessa nilkassa on pieni lohkeama
jointin ulkoreunassa, mutta se ei onneksi haittaa
menoa mitenkään! Mikä helpotus saada tyttö
ehjänä perille! 


(Varoitus, seuraavaksi rakeisia kännykkäkuvia!)


Bambi on Suomen ensimmäinen "iso tyttö", ja moni harrastajakollega on hyvin kiinnostunut neidistä. Eikä mikään ihme, onhan tämä niin upea tapaus! Voin kertoa, että yksikään kuva tai kuvaus ei päästä tätä kauneutta oikeuksiinsa! Se on jotain niin uskomattoman ihanaa, ettei sitä vain usko todeksi!

Nyt täytyy myöntää, että meitä (ja varsinkin minua) pelotti aivan hirveästi tuo paketin avaaminen. Mitä sieltä löytyy, tuleeko oikea nukke sittenkään, onko sillä sormet ja varpaat tallella, kuultiinko ja muistettiinko meidän face-up-toive firmalla ja ties mitä.. Yksi peloista oli myös sellainen, että miellyttääkö nukke kun saadaan se käsiimme. Moni nukke on kaunis kuvissa, ja tulee tunne että sellainen on pakko saada. Siitä huolimatta joskus käy niin, että todellisuudessa nukke ei olekaan sitä mitä odotti. Joskus ulkonäkö ei ole sitä mitä halusi, tai pelkkä tunne on väärä. Ehkä se ei tunnu omalta.


Helpotukseksemme olemme huomanneet, että Bambi on mitä suurimmissa määrin juuri meidän nukke. Se on jokaisen pennin arvoinen, ja varmasti paljon enemmänkin. Moni "maallikko" (ei-nukkeharrastaja) mittaa hartsinukkien arvoa vain rahassa. Ensimmäinen kysymys yleensä onkin "mitä tuo maksoi?", vaikka se on ehkä kaikkein vähiten oleellista koko harrastuksessa. Raha, aika ja vaiva on tämän harrastuksen hinta. Sen hinta, että saa kotiinsa kauniita koriste-esineitä, keräilykappaleita ja harrastusmateriaalia. Materiaalia, jonka kautta voi ilmaista itseään ja luoda jotain uutta.

Bambin saaminen on enemmän kuin unelmien täyttymys. Sanon tämän ehkä sadannen kerran, mutta tätä tunnetta ei voi sanoin kuvailla. Olen niin onnellinen. Joku voisi ajatella, että tuohan on materialismionnellisuutta siinä missä muukin. Mutta ei, tämä on aivan erityistä. Olen varma, että Mariakin tuntee samoin. Se tekee tästä vielä upeampaa!


Nukke on kaunis kuin mikä, mutta voi pojat, miten huonosti se posetti! Päätimme siis suedata sen (hyvä idea aloittaa se keskiyöllä, arkena)..
Aika homma, etten sanoisi! Lähestulkoon pikkurillin paksuiset kuminauhat ja kilokaupalla hartsia, mmm-mielenkiintoista! Siinä saatiin molemmat kiskoa hampaat irvessä osia irti toisistaan, että saatiin kuumaliimat jointteihin. Ei uskallettu vielä purkaa sitä, joten suedaus hoidettiin kokonaiselle nukelle. Reilu kaksi tuntia siihen vierähtikin, ja kuumaliimaa useampi tikku.
Tyttö ei edes istunut ilman tukea ennen suedausta, seisomisesta tai muista asennoista puhumattakaan. Nyt se istuu, seisoo ja voi nostaa kädet ylös! Ihastuttavaa! En malta odottaa että pääsemme kuvaamaan tyttöä ulos!

Niin mitä tässä tapahtuu? Ai niin, Bambi on peruukitta 
ja alasti, selällään ja vyötärön kohdalta kaksin kerroin. 
Toinen jalka on Marialla jalkojen välissä, ja minä 
pidän yläkroppaa paikoillaan Marian suedatessa.


Hmm, noniin. Aika lopettaa jaarittelut ja käydä yöpuulle! Jospa sitä ehtisi tunniksi silmät ummistaa ennen töihin lähtöä! ^^

Lisää luvassa myöhemmin, olkaahan valppaana!






1 kommentti:

  1. Voi! Nämä Lusionit ovat aivan ihania tapauksia. Harmi etteivät itseäni innosta, varsinkin se mehevän hinnan takia, mutta onnittelut neidistä!

    VastaaPoista