sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Hurja hurmuri!

Vihdoin! Nyt se on valmis! Nimittäin pieni August-lohikäärme! Tässä kuvasatoa lopputuloksesta. Älkää välittäkö tökeröstä kuvanmuokkauksesta :P



Mihinköhän sillä on kiire? :]


Pieni August yksin isossa maailmassa.. </3


Pienet jarbaat :3




Että sellainen vauvalohikäärme siitä sitten valmistui. Mitäs olette mieltä? :)

12 kommenttia:

  1. Siitä tuli hurjan suloinen!! ♥♥:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä tuli! Tuo moldi on kyllä mielettömän suloinen vaikka ihan blancona, mutta nyt se on täydellinen! <3

      Poista
  2. Nyyh aivan ihana pieni pastellinen olento <3 Tosi nätisti onnistui meikki~

    VastaaPoista
  3. Voi ei mikä söpöläinen! :3 Oon ihan täysin rakastunut lohikäärmeisiin muutenkin ja sitten vielä tuommonen pikkunen :')

    VastaaPoista
  4. Ihana pikkuinen <3 Ajattelin tässä muuten kysyä pari kysymystä, koska olen todella kiinnostunut tästä BJD harrastuksesta;
    1. Onko ekaksi nukeksi helpompi ottaa pieni vai suuri nukke? Kumpi posettaa paremmin, onko hoitamisessa suuria eroja?
    2. Mikä ikä olisi paras ikä ostaa nukke teidän mielestänne? Olen vasta 12, nukkeilen jo satasen nukeilla ja ymmärrän rahan arvon yms, mutta aion vielä odottaa ainakin pari vuotta ennen kuin ostan hartsisen.
    3. Paljonko BJDt painaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia<3 Tässä vastauksia kysymyksiisi:
      1. Mun mielestä 1/4-nuket on kaikkein helpoimpia käsitellä. Pienemmät nuket on herkempiä rikkoutumaan, ja isommat nuket on hankalia käsitellä kokonsa ja painonsa takia. Niiden kanssa onnistuu myös joskus aiheuttamaan pieniä tapaturmia, kun sormet tai nahka jää nivelten väliin :D
      Posetuskyky riippuu lähinnä moldista, ei nuken koosta. Meidän parhaiten posettava nukke on Ani, eli Dollzonen Dale jolla on pituutta n. 20cm. Toiseksi parhain posettaja on Aalis, n. 40cm pituinen hybridi.
      Nuken hoitamisen suhteen erot on melko samanlaisia, kuin käsittelyssäkin. Pienet on haastavia huoltaa, tarvitaan paljon näppäryyttä ja kärsivällisyyttä. Erityisesti stringaaminen, kokoaminen ja suedaaminen on haastavaa. Isojen nukkien kanssa ongelmia aiheuttaa nuken paino, sillä kuminauhatkin on saatava kireälle. Stringaaminen ja kokoaminen vaatiikin paljon voimaa, ja usein myös apukädet. Suedaaminen puolestaan on paljon helpompaa, kuin pienellä nukella.
      2. Itse olin suunnilleen sun ikäinen, kun haaveilin ensimmäistä kertaa hartsinukesta. Siihen aikaan nukkien saaminen oli paljon vaikeampaa, enkä olisi ikinä saanut lupaa hankkia niin arvokasta harrastusvälinettä. BJD-nuket sopii mielestäni ihan kaikille, jotka vaan niistä pitää ja ymmärtää niiden arvon :) Odottaminen on hyvä päätös, sillä etenkin nuorena mieli puuttuu jatkuvasti. Voi olla että ensin pidät hurjasti yhdestä nukesta, mutta vaikka vuoden päästä ajatus on ihan toinen. Sitten saattaa harmittaa, kun on mennyt laittamaan satoja euroja epämieluisaan nukkeen.
      3. Hartsi on raskas materiaali, mutta laatujen välillä on paljon eroja. Usein laadukas hartsi on kevyempää. Myös nuken moldi vaikuttaa painoon todella paljon. Esimerkkinä, meidän 80cm pituinen "iso pieni tyttö" Bambi painaa n. 4kg, kun taas 10cm lyhyempi 1/3-nukke voi hyvin painaa kilonkin enemmän. Yleensä 1/3-nuket painaa kuitenkin 1-2kg välillä. 1/4-nukkien painot pyörii +-500 grammassa, paljon moldista riippuen. Meidän pienin nukke painaa vajaa 50g, eli pienen hiiren verran :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo pikkunen <3 Mitä sä käytät noiden "lakkaamiseen"? Oma nukke on tällä hetkellä tullissa ja pelottaa vähän toi ensimmäinen face-up... :')

    VastaaPoista
  7. Wow some angry and evil beast!))) I love him!

    VastaaPoista