lauantai 16. elokuuta 2014

Retkellä Pesosen kanssa

Tänään oli täydellinen kuvaussää. Ainakin hetken. Kuvistakin huomaa, että välillä aurinko meni tyystin pilveen ja pian hämärtyi uhkaavasti. Sadehan sieltä tuli niskaan..
Kuvailua tuli harjoiteltua kerrankin ei-automaattiasetuksilla, laatu on melkoisen amatööriä yhä :D Eiköhän se tästä pikkuhiljaa..

Tässä päivän satoa!



Tästä kuvasta tuli aika ovela. Näyttää ihan siltä, kuin Bambi olisi liimattu erilliselle taustalle :D
Saattanee johtua ylivalotuksesta?


Pupu Pesonen messissä!

"Maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa.." Mitähän tässä hämmästellään :]

"Puolukoita!"


"Pesonen maistaa!"





Mun blondit<3

Iiks, vettä tulee!
"Ei hätää Pesonen, mä pidän susta kii!"

Ensimmäinen kunnon kuvaussessio ison pikkutytön kanssa on nyt takana. Kokemus. Hmm.. Mielenkiintoinen. Polvet särkee edelleen ja kengät on täynnä risuja, kun piti kökkiä pitkin pusikoita asettelemassa neitiä. Kanervissa pörräävät kiukkuiset mehiläiset, kimalaiset ja ampiaiset toivat myös oman mausteensa kuvaamiseen :D Maria toimi varmistajana kun räpsin kuvia, nimittäin Bambin hartsikilot + "hentoinen" tuulenvire + melkoisen epävakaa posetustaito = aika kohtalokas yhdistelmä..

Kunhan säät taas suosii, niin marssitaan kyllä taas ulkoilemaan! Ensimmäistä kertaa odotamme innolla myös talvea, nimittäin Bambille on hankittu maailman suloisimmat talvikengät! Noh, pian se talvi taas tulee, ja tyttö pääsee varmasti käyttämään popojaan monen monta kertaa..


Ainiin, tulipas räpsittyä muutamia kuvia myös edellisinä päivinä. Laatu on entisiäkin kehnompi, mutta koittakaa tarttua tunnelmaan! :3

Bambi löysi mun pikkuveljelle ostetun väritys-
kirjan ja väriliidut ^^


.. tästä Jalmarille vähän uutta, pirteämpää tyyliä..


Hanttapuli-hiiri ihastui Bambin pehmeisiin
hiuksiin!



Zazu alias Löllö-kisu tutustui vähän turhankin läheisesti Bambiin..
Meinasi neiti kaatua kun katti osoitti rakkauttaan :P

Jasper, uudessa meikissään!




Bambille on tulossa oma profiili tänne, kunhan saadaan aikaiseksi tehdä sellainen! Myös 1/3-nukeille on tulossa oma sivunsa (joka piti tosin tehdä aikaa sitten).. Työn alla tällä hetkellä on Ronjan paras kaveri, siitäkin lisää myöhemmin!

Olisikohan siinä ollut kaikki tältä erää.. Jasperista voisi kyllä postata tuoreita kuvia (ja kertoilla samalla vähän pojan tarinaa) nyt kun Maria on saanut hälle face-upinkin tehtyä :3 Seuraavaan kertaan siis!

7 kommenttia:

  1. Ihan kuin pieni lapsi :) Hyviä kuvia.

    VastaaPoista
  2. Oi, kiva, että löysin tän sinun blogin! on aina pitänyt noita nukkeja jonkin verran creepyinä (huomaa tietämättömyyteni nukkeharrastukseen), mutta nuo kuvat on kyllä ihan älyttömän hienoja! :)
    Pitääpä jäädä ainaskin sivusilmällä tätä seuralemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ilmapalloeläin, onpa mukava kuulla että käsityksesi "karmivista" nukeista on muuttumaan päin :) Nämä todella on kauniita, joskin näistä voi tehdä aivan minkä näköisiä tahansa. Vaikka sitten karmivia, rumia ja yököttäviä.
      Kiitos kommentistasi!

      Poista
  3. Kuinka iso nukke on? :0
    Menisi tosiaan melkein oikeasta lapsesta.
    Hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana nukke! Menis ihan oikeasta :3

    VastaaPoista
  5. Hyvä Joulua teille! Kiitos ihanista kuvista. Bambi on ihanna, niin iso. Jatkan lukemista. Terv lumisesta Inarista

    VastaaPoista