keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Uutta!

Ensinnäkin pahoittelen jälleen kuvien hirveää laatua! En vain malttanut odottaa aamua (ja luonnonvaloa), nämä saa siis kelvata tähän hätään! :D

Hartsilaumamme sen kun kasvaa vain! :]

Jokunen päivä sitten Maria selaili myynti-ilmoituksia, ja vastaan tuli jotain vastustamattoman suloista.. Hyvin ei-meidän-tyylistä, mutta vastustamatonta. Joten tässä tämänkertainen heräteostos nyt möllöttää:


Tämä pieni nassukka on siis Fairylandin Realpuki Aki, sleeping face (bws) - naamalaatta. Takaraivo tälle on jo matkalla, mutta vartalo uupuu. Miniotus jää siis odottamaan valmistumista!

Toinen - huomattavasti isompi - hankinta saapui eilen. (Vaikka DHL:län kanssa menikin taas vaihteeksi mönkään toimituksen kanssa, ja paketti lojui tullattavanakin kokonaisen viikon..) Kolmisen viikkoa sitten laitoimme tilauksen vetämään Alice's collectionille, ja sieltä saapui tälläiset rotjakkeet:

Älkää naurako, oli pakko lainata tytyn alkkareita kun äijällä ei ollut omia,
enkä kestä kuvata sitä alasti..

Eli paketista löytyi DF-A:n 62cm mieskroppa (nps) sekä AOD:in 1/3 naiskroppa (ws)! Poitsun pää ei ole vielä saapunut (tulossa kuitenkin), joten ei siitä sen enempää tällä erää.
Tyttökroppaa odottaa rintojen operointi, suedaus sekä blushaus. Neidin pää alkaa olla pikkuhiljaa valmis; tältä se näyttää tällä hetkellä (kuva oik.) 
Tästä tyttösestä on siis tulossa hahmo nimeltä Ronja. Outo punapää, josta kukaan ei oikein ota selkoa. Kyseisen hahmon kehityksestä on tulossa oma postaus!

Laitanpas vielä perään hiukan räpsyjä, joita tuli otettua samalla kun testailin kroppien posetustaitoja. Hauskaa oli ja kuumakin tuli, mutta kuvat ovat harmittavaisen surkeita laadultaan..


Jumppatuokio!

Juippi sai vaihtokäpälät mukaan!
Loistavaa, sillä nuo haravat on ihan hirveät! :DD


Nilkat kaipaa jotain tuuninkia. Saa nähdä, keksitäänkö jotain niiden parantamiseksi :)

Herran siluetti on vain niin komea! Tykkään! :3


"Halpis-firma" AOD osaa kyllä tehdä kivat nilkat nukeilleen!


Tässä vähän huijasin: vasemman käden sormet koskettaa seinää.
Suedauksen jälkeen pysyy tässä asennossa varmaan ilman tukeakin!




DC:n tilausta odotellaan edelleen, mutta eiköhän sekin sieltä saavu. Laitan postausta sitten siitäkin, odottakaapa vain!
Ronjan edistymistä tullaan seuraamaan omassa postauksessaan. Myös mieskropan kohtalosta kerron enemmän, kunhan vain pojan pää kotiutuu ja saadaan suunnitelmat alulle!

Asiapainotteista tekstiä tulossa myös, vähän vaihteeksi näille meidän toilailuille! :] Byee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti